Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Den enorma Tether-tryckningen av Tether Treasury innebär XRP: s position som den tredje största aktiverade cryptocurrency på kryptomarknaden.

För närvarande har Tether (USDT) ett marknadsvärde på 8 487 138 138, medan XRP har totalt 8 717 874 914 dollar enligt Coingecko. Enligt Coinmarketcap-data finns det emellertid en mycket hög prisskillnad, där Tether skulle behöva 2,3 miljarder dollar för att förskjuta XRP och få titeln den 3: e största Cryptocurrency i branschen.

Källa: Coingecko

USDT som den tredje största cryptocurrency

Enligt Messari, Tether har redan den 3: e positionen i listan över kryptokurser med mest marknadsvärde, med nästan 3 miljarder dollar mer än XRP.

Källa: Messari

Tether kunde blåsa upp bitcoinpriserna

Teters höga intryck av USDT kunde påverka nuvarande Bitcoin-priser som det har gjort tidigare. Även vissa experter hävdar att det finns en korrelation mellan USDT och BTC: När stablecoin går upp, sjunker BTC och vice versa. Utöver tekniska skäl har Tether emellertid undersökts för att manipulera Bitcoin genom att konstgjorda utskriven USDT.

Nyligen tryckte tether en betydande mängd USDT, vilket orsakade mycket uppror i kryptoscenen. Detta måste försvaras av Tether CTO Paolo Ardoino, som hävdade att symbolerna var kommer inte att användas omedelbart men var en säkerhetskopia i en nödsituation.

Stablecoins är alltmer nödvändiga

Trots att den har undersökts för manipulation är det också sant att Tether (USDT) är det mest inflytelserika stablecoin som finns. Dess paritet med 1: 1 med den amerikanska dollarn hjälper både investerare och de som börjar i denna värld av cryptocurrencies att veta hur mycket fiat man ska investera om cryptocurrency för deras intresse.

Tether Limited, emittenten av USDT, fortsätter att utfärda nya symboler som CNHT för Kina och Euro Tether (EURT) för Europa, med argumentering att användningen av dessa virtuella valutor gör digitala utbyten snabbare och billigare.

BTC / USDT är det mest populära handelsparet bland kryptohandlare och representerar 90% av stablecoins i cirkulation på kryptomarknaderna, utöver den bekvämlighet som det erbjuder som en häck mot kryptomarknadernas volatilitet, har det mycket färdighet att ta bort XRP under en lång tid.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here