Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Efter att ha bevittnat ett bristfälligt misslyckande i det gamla finansiella systemet skapade Satoshi Nakamoto Bitcoin för drygt 11 år sedan. OG-kryptot representerar det mycket snabba passet att ändra det nuvarande trasiga systemet.

Ändå är inte alla ett fan av begreppet finansiell utopi som bitcoin lovar. Till exempel, USA: s president Donald Trump har offentligt skräp cryptocurrency. Andra inkluderar miljardärer som Mark kubanska och Warren Buffett.

Det är ingen överraskning när någon utanför kryptorummet kastar skugga på kungen av cryptocurrencies. Men när en branschledare gör det, är det lite skrattande. I en Twitter-konversation för några timmar sedan med några kryptoentusiaster avslöjade CTO på Ripple och XRP-huvudarkitekten David Schwartz att han har dumpat sin bitcoin-stash under åren.

Schwartz konstaterade att han inte äger miljoner BTC men han har inte tappat nycklarna kopplade till några av sina mynt. På fråga av Blockstream-vd Adam Back om han fortfarande är pro-bitcoin och därefter säljer XRP för att köpa BTC, Schwartz svarade med ett rungande nr.

Han förklarade att medan han förblir hausseartad på flaggskepps cryptocurrency, så har han successivt sålt sina mynt de senaste åren på grund av “Risknivå” associerad med den digitala tillgången.

Avslöja Satoshi Nakamoto Mystery With David Schwartz

Hela diskussionen inleddes efter att Adam Back talade om identiteten hos den mystiska bitcoin-skaparen. När det gäller ärendet Tillbaka kommenterade det där “Vi är alla Satoshi” och BTC är “Bättre som en decentral digital handelsvara utan en grundare”.

Krusningsingenjör Nik Bougalis chimade in i konversationen och citerade att han håller helt med med Back om Satoshis beslut att förbli anonymt till förmån för bitcoin: s decentraliseringsdesign. “Det faktum att Satoshi inte bara insåg detta utan agerade på det visar både hans glans och hans principer,” Bougalis lagt till.

När en Twitter-användare med namnet Jaime Neufer föreslog att Ripples David Schwartz har alla markeringar av bitcoin-skaparen, Bougalis postulerad att han är säker på att Schwartz inte är Satoshi på grund av hans kod och skrivstil som i princip inte stämmer överens med den pseudonyma skaparen.

David Schwartz insisterade också på att han definitivt inte är Satoshi och hävdade att det är mer troligt att Satoshi var en liten grupp människor på grund av den otroliga uppsättning färdigheter som demonstrerats och den enorma mängden arbete som lagts in i bitcoin.

Schwartz då averred att det är mycket rimligare att säga att han var en del av gruppen som skapade bitcoin än att säga att han ensam kom med Bitcoin. Men han fick kunskap om cryptocurrency 2011.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here