Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Bitcoin fortsätter handeln i en stark trend som skapades tillbaka i mars efter den katastrofala Pandemic-händelsen som ledde till att hela den globala ekonomin kollapsade. Bitcoin handlas för närvarande till 9 400 $ efter det 3: e framgångsrika halvering för några dagar sedan.

Analytiker och handlare spekulerar nu om potentialen för Bitcoin under de närmaste månaderna och åren eftersom den digitala tillgången vanligtvis upplever en enorm tjurmall månader efter halvering av händelserna. De de senaste två halveringshändelserna följdes av enorma prissvängningar som varade i månader och ledde till att Bitcoin träffade ATH.

Hittills verkar denna halveringshändelse bli ännu mer framgångsrik eftersom den har hjälpt Bitcoin redan månader före evenemanget.

Bitcoin-förutsägelser fortsätter att komma upp

Med intresse för att Bitcoin växer växer antalet förutsägelser om den digitala tillgången också över sociala medier och nyhetskanaler. Vi har sett tusentals olika förutsägelser genom åren, alla vill korrekt förutsäga nästa pris för Bitcoin även om de flesta misslyckas.

Den senaste förutsägelsen kommer från den legendariska investeraren Robert Kiyosaki med mer än 1 miljon följare på Twitter.

Kiyosaki tror att Bitcoin lätt kan nå 75 000 dollar på bara tre år medan guld kan slå 3 000 dollar nästa år. Enligt Kiyosaki kommer dessa tillgångar att få mycket intresse från människor och kommer att klättra snabbt på grund av inkompetensen i Federal Reserve System och eftersom biljoner dollar skrivs ut varje dag.

Han avslutar tweeten och säger “Bäst förbered dig för det VÄRSTA” och indikerar att aktiemarknaden och den globala ekonomin kunde se en annan stor hit inom en snar framtid.

Varför misslyckas de flesta förutsägelser?

Det är extremt svårt att förutsäga priset på någon tillgång, än mindre kryptokurser. Variablerna är helt enkelt för höga för att verkligen förutsäga ett specifikt pris vid ett visst datum, men det är definitivt inte omöjligt att förutsäga om en tillgång kommer att gå upp eller ner i framtiden. Det finns många legendariska och multimiljardärare som har gjort det i flera år.

Bitcoin är tyvärr mycket flyktigare än aktier och kan fortfarande förändras drastiskt inom några dagar. Nya bestämmelser över hela världen, kanske ett fel i koden, det finns många faktorer som kan komma att spela och påverka priset på Bitcoin kraftigt.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here