AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Blockstream-verkställande direktören Adam Back anser att bitcoin så småningom kommer att korsa $ 300k-märket även utan institutionella investerares deltagande. Per Back kommer detaljinvesterare – som har stött BTC även sedan debuten för 11 år sedan – kommer att vara tillräckligt för att få en rally som tar bitcoin till dessa höjder när institutionella investerare förblir på sidan.

Den nuvarande krisen gör 300 000 dollar per BTC-uppnåelig

I en nyligen intervju med Bloomberg noterade bitcoin OG att han fortfarande tror på bitcoins framtidsutsikter hittills. Back sa att han fortfarande bryter BTC och han likviderar aldrig sina innehav eftersom han tror att priset kommer att uppskatta.

Tillbaka, som är känd för att ha utformat Hashcash-systemet – samma proof-of-work-system som används i bitcoin – förklarade att detaljhandelsinvesterare kommer att vara tillräckligt för att pressa bitcoin till astronomiska nivåer, särskilt med tanke på det nuvarande klimatet med koronavirus.

Han citerar den pågående pengatrycket över hela världen som en av de faktorer som kommer att driva fler detaljhandelsinvesterare till bitcoin. Som sådan kommer toppkryptot inte ens att behöva inträde av de längt eftertraktade institutionella investerarna för att få månen.

”Det kanske inte kräver ytterligare institutionellt antagande eftersom den nuvarande miljön får fler individer att tänka på säkringen. Och att behålla värdet när det finns mycket pengar i världen. “

Adam förklarar också ett sammanflöde av andra medvind som kommer att stärka bitcoin: s hausseartade fall. Till exempel arbetar nu miljontals människor hemifrån mitt i COVID-19 lockdowns. Dessutom är aktier, obligationer och fastigheter för närvarande överprissatta. Detta gör det ganska svårt att uppnå några betydande avkastningar från respektive investering. “Det får människor att fundera över värdet på pengar och leta efter sätt att bevara pengar,” han lägger till.

Som sagt förväntar sig Back att detaljhandelsinvesterare ska driva bitcoinpriset till 300 000 dollar inom de kommande fem åren.

Han talade också om det senaste offentlig kritik av Goldman Sachs, hävdar att investeringsbanken saknar en tydlig förståelse för digital knapphet och det totala värdet på bitcoin. För honom betyder detta bara det ”Det finns fortfarande mycket utrymme för prisuppskattning och antagande på marknaden”.

Nej, jag är inte Satoshi Nakamoto: Adam Back

Pusslet om Satoshis sanna identitet har alltid hängit på i kryptosamhället. Adam Back har särskilt misstänkt sig vara den pseudonyma bitcoin-skaparen eftersom de flesta tror att han passar profilen. Till exempel tros Back ha varit den allra första personen som Satoshi kontaktade tillbaka 2008.

Back har dock alltid hävdat att han inte är Satoshi. I sin intervju med Bloomberg avfärdade han återigen denna teori om att:

Nej det är jag inte. Det är allmänt sett bättre att grundaren av Bitcoin inte är känd eftersom många människor har en hierarkisk tänkesätt. Om du läser om en teknik försöker du ta reda på vem som är VD för ett företag, och folk vill ställa frågor. Eftersom Bitcoin är mer som digitalt guld, skulle du inte vilja att guld ska ha en grundare. För att Bitcoin ska behålla en handelsliknande uppfattning, tycker jag att det är mycket bra att Satoshi förblir offentligt. ”

Innebär detta att han inte skulle erkänna det även om han verkligen var Satoshi?


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here