AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

60% av kryptogemenskapen på Twitter tycker att kommande uppdatering, Tron 4.0 är mycket bättre än den efterlängtade ETH 2.0, enligt en Twitter-enkät dirigerat av Tron-grundaren själv, Justin Sun.

Tron 4.0 är i ledningen med 59 procent (27 398 röster) och slog ETH 2.0 som har lockat 41 procent (19.025 röster). Även om Twitter-enkäter inte är vetenskapliga, är de ofta en fullmakt för opinionen. Med 46 404 röster är det tydligt att en överväldigande majoritet tror att Tron 4.0 är överlägsen ethereum 2.0.

Undersökning: 60% av Crypto Twitter tycker Tron 4.0 är bättre än Ethereum 2.0

Med en dag kvar innan omröstningen är stängd, kan resultaten förändras när ETH 2.0 får fler röster, men Tron 4.0 är för närvarande den tydliga ledaren.

Tävlar med Ethereum

Ethereum är den näst största blockchainen som också är den mest aktiva plattformen för smarta kontrakt. Dessutom är de flesta av kryptokurserna på kryptomarknaden eterumbaserade symboler.

Inget mynt på kryptoutrymmet är ändå perfekt, och Ethereum har haft sin rättvisa del av problemen under åren. Det ICO-laddade myntet har upplevt problem med skalbarhet av flaskhalsar som till och med grundaren Vitalik Buterin har medgav är en hinder för antagande. Token ser dock fram emot att lämna alla dessa problem bakom den kommande ETH 2.0-uppgraderingen.

En av de så kallade “Ethereum-mördarna”, Tron (TRX), har strävat efter att ta ethereum’s krona särskilt i kategorin dApps. Ändå är Ethereum fortfarande den ledande plattformen, trots de allmänt kända bristerna. I ett annat försök att till synes ta på sig Ethereum meddelade Trons Justin Sun nyligen lanseringen av Tron 4.0.

Medan han inte avslöjade många detaljer, Sun noteras att den här nya Tron-uppdateringen kommer att innebära funktioner som syftar till att förbättra skalbarhet, integritet, interoperabilitet och företagsapplikationer.

Vissa anser att detta är ett försök av Justin Sun att ta en skrap på Ethereum som har skjutit upp ETH 2.0-uppdateringen under längsta tid. Ethereums övergång till en ProSof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritm var skjuts upp igen till någon gång under tredje kvartalet i år.

Justin Sun dras till kontroverser som en mal till en låga

Tyvärr har Sun förvärvat ett dåligt rykte på kryptoutrymmet för att hypa meddelanden och upprepade gånger sätta sig själv i kontroversiella situationer. Förra året var det mest publicerade Sun-dramaet 4,5 miljoner dollar välgörenhetslunch med Warren Buffett som hade så många vändningar.

Ingenting har förändrats i år. Tidigare denna månad hävdade rapporter att Justin Suns Tron var bland de företag som fick 2 miljoner dollar (17 miljoner RMB) koronaviruslättnad från den amerikanska regeringen innebar att hjälpa små företag att vädera effekterna av pandemin. Detta passade inte bra hos många med tanke på Justin Sun som sprängde miljoner för en välgörenhetslunch med Buffett medan några hårt arbetande amerikaner nekas COVID-19 lättnadslån.

Dessutom är Justin Sun mitt i kontroversen med Steem efter a fientligt övertagande.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here