Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Reportern Ethan A. talade via videolänk med mannen som förändrade den finansiella analysvärlden. Vår portal har en unik möjlighet att ta en kort intervju med en av de mest snygga människorna i modern tid, många jämför honom med Satoshi Nakamoto – detta är Caleb Hill – en examen från Oxford, Master of Economics och en av författarna till RJV12 algoritm och investeringsplattform trustcapital.ltd.

Reporter: – Hej Caleb, tack för att du gick med på att träffa oss, berätta hur du kom på idén om en sådan algoritm? Hur kommer folk på detta?

Caleb Hill: – Du är välkommen, Ethan, problemet är att människor bara ser framgång och att alla misslyckanden och meningslösa försök alltid vill stanna under radaren. Du beundrar vår algoritm, men få människor uppmärksammar det faktum att det tog 20 år att utvecklas, och inledningsvis arbetade vi med andra saker, och efter misslyckande bytte vi till att skapa en algoritm.

Reporter: – Vad var den ursprungliga idén?

Caleb Hill: – Inledningsvis försökte vi lära konstgjord intelligens för att oberoende förutse kostnaden för värdepapper, råmaterial, och sedan tillkomsten av cryptocurrencies, också deras kostnader, men efter många misslyckade försök insåg vi att vi inte kunde lära neuronet vid den tiden analyserade den 987 variabler, men detta räckte inte. Framgången var ungefär fyra av 10 fall, vilket tydligt är otillräckligt. Mycket ofta hade neuronet helt enkelt inte tid att analysera situationen och det förändrades redan dramatiskt. Därefter bytte vi till idén att skapa en algoritm, det fanns 11 misslyckade versioner, och bara RJV12 blev mycket framgångsrik. Förresten, RJV11 hade 8 framgångsrika prognoser av 10, vilket inte heller är dåligt.

Reporter: – Fantastiskt Caleb, du hade jobbat 20 år på en idé och inte stöttat. En stor inspiration för många människor. Berätta för mig, eftersom jag förstår att du nu är en mycket rik man, är din algoritm en riktig skatt, om jag kan säga det, så berätta, varför delar du den här skatten med andra människor? Varför skapade du en investeringsplattform?

Caleb Hill: – Du kanske har svårt att tro Ethan, men allt är väldigt trite. Jag vill bara hjälpa människor, oavsett var de är, vad de gör, vilken gud de tror på, vilken färg deras hud är, det spelar ingen roll. Jag är säker på att blockchain och cryptocurrencies kommer att förändra denna värld, det kommer att vara en verklig utopi, där resurserna inte kommer att koncentreras till 1% av befolkningen, men kommer att vara tillgängliga för alla, jag tror på detta, och jag gör allt för att göra det är en verklighet.

Reporter: Om du säger sanningen är det mycket prisvärt.

Caleb Hill: – den ärliga sanningen

Reporter: – Jag tvivlar inte på det, för jag är också en investerare i din plattform (skratt)
Berätta hur ditt liv förändrats efter uppfinningen av algoritmen?

Caleb Hill: – Nästan har det inte förändrats, jag är inte en av de människor som älskar yachter, privata flygplan, svart kaviar och andra läckerheter i miljarder liv, jag är en ganska blygsam person, nästan alla pengar jag donerar till välgörenhet, nu inklusive kampen mot coronavirus.

Reporter: – Du är bara ödmjuk (ler). Våra läsare ställer ständigt följande fråga: vilka garantier har ditt företag? Du vet, alla är oroliga för sin investeringsportfölj, särskilt just nu.

Caleb Hill: – Först av allt, den viktigaste garantin är vår algoritm, som användes för att beräkna tiotusentals operationer, och den genomsnittliga framgångsgraden är 97,6%, den andra garantin är försäkringsfonden, absolut alla insättningar för varje investerare är försäkrade, även i fall av oförutsedda omständigheter, alla kommer att få åtminstone sina egna pengar, och det tredje är rykte, både mitt personliga och företaget helt. Jag ser ingen anledning att tvivla på det.

Reporter: – Föreställ dig att läsaren inte vet något om dig, och för första gången hör om din plattform och algoritm, berätta kort hur det fungerar.

Caleb Hill: – Allt är väldigt enkelt, registrerar investeraren på vår plattform, gör insättning, väljer en av de tre tullarna baserade på investeringsbeloppet och önskad inkomst och börjar få dagliga periodiseringar, kontraktet varar 1 år. Återigen spelar det ingen roll var han är eller vad han gör. Endast den engelska versionen är för närvarande tillgänglig, men vi arbetar redan med att översätta den till 8 språk och utveckla en mobilapp för användarnas bekvämlighet.

Reporter: – Förresten, jag räknade ut det på en dag. Det är verkligen enkelt. Min kollega från redaktionen uppmanade mig att ställa denna fråga också: I hans förståelse, omedelbart efter uppfinningen av detta, skulle världen förändras dramatiskt, alla skulle börja jaga din algoritm, försöka få tag på den, staterna skulle öppna säsong på dig, och så vidare. Berätta varför ingenting har förändrats, och det verkar som att ingen ens har uppmärksamt det?

Caleb Hill: Det är en bra fråga Ethan, för att vara ärlig, jag fick precis samtalet själv. Jag tror att poängen här är att först och främst själva algoritmen, även om den kallas algoritmen, det är inte den hemliga formeln för Krabby Patty som Plankton försökte stjäla i Spongebob-tecknen, du kan inte bara ta reda på och använda den för dina egna ändamål är det allt mer komplicerat. Det andra skälet som jag tror är att vissa människor som till och med jag personligen förklarar principen om operation, inte kan förstå den och tro på verkligheten av sådana saker, till och med mina tidigare kollegor i Oxford var skeptiska till RJV12 tills de såg det med sina egna ögon, och det tredje: nu fokuserar allmänhetens uppmärksamhet på något annat, och detta ord är över nyheterna. Jag tror att du förstår vad jag menar. (ler)

Reporter: – Faktum är att hela infofielden är fylld med detta. Berätta om dina framtidsplaner, vad är nästa?

Caleb Hill: – Att hjälpa människor är en prioritering just nu. Förra veckan beställde vår välgörenhetsstiftelse 2 miljoner masker från Kina för sjukhus, och vi planerar också att investera i läkemedelsföretag och köpa tester för viruset.
Nu ger vi nästan en fjärdedel av våra inkomster från aktietransaktioner till välgörenhet.

Reporter: – Detta är prisvärt, jag märkte att nu många kända människor har börjat hjälpa till i kampen mot COVID 19, denna trend kan inte annat än snälla. Tack så mycket för att du har svarat på mina frågor, jag önskar dig tillväxt och välstånd ditt företag, du gör en riktigt god gärning, tack igen!

Caleb Hill: – Tack, det var ett nöje att prata med dig.


Offentliggörande / ansvarsfriskrivning: Den här artikeln sponsras och tillhandahålls av en tredjepartskälla och bör inte ses som ett godkännande av ZyCrypto. Läsarna bör göra sin egen forskning innan de har något att göra med företaget, varor och / eller tjänster som nämns i ovanstående artikel.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here