AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Bitcoin nuvarande pris är långt ifrån de 20 000 $ som registrerades under slutet av 2017 crypto bull marknaden. Men detta har inte gjort tillgångens investerare mindre hausse.

En populär analytiker noterade nyligen att BTC kan explodera under de kommande veckorna om det skulle bryta ut ur ett handelsområde. Hans analys är särskilt anmärkningsvärd eftersom han är en analytiker som tidigare har spikat riktningen för bitcoinpriset.

I juni 2018 under kryptovinteren förutsagd att bitcoin skulle hamna på cirka 3 200 dollar. Detta visade sig vara riktigt eftersom bitcoin började återhämta sig efter att ha slagit 3,2k $ låga.

Bitcoin kan drabbas av $ 12 000 inom de kommande fyra veckorna

En marknadsundersökning på Twitter som nyligen går av moniker Smart Contracter Pekat ut att BTC är “Kommer att bli explosiv” efter att det bryter ur sitt nuvarande handelsintervall och sätter sitt pris på en väg till nya årliga höjder.

Den pseudonyma handlaren förlitar sig på Elliot vågor för sin tekniska analys. Han fortsätter med att förklara att kungen av kryptos sannolikt kommer att slå $ 11 000 dollar inom tre veckor, vilket kommer att böda väl för en ytterligare rally till $ 12.000 inom en månad.

Det kan finnas en pullback på kort sikt

Med det sagt kan vi inte ignorera möjligheten till ett återkallande för flaggskepps cryptocurrency. När du svarar på någon som föreslog att BTC skulle kunna se en liten tillbakadragning innan den exploderade till $ 12 000, Smart Contracter sa:

ja, jag är försiktig med något sådant som vi säger i 2019 breakout sedan shakeout, men då tänkte jag hur ofta slår blixt två gånger?

Andra analytiker bekräftar denna analys. GalaxyBTCnoterade till exempel att en symmetrisk triangel har bildats på BTC och det finns en möjlighet att bitcoin sjunker till låga 9000 dollar innan man rally till 12 000 dollar.

BTC värderas för närvarande till 9 580,02 USD vid tidpunkten för publiceringen, en ökning med 0,26% för dagen.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here