Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Den välkända analytikern PlanB har gjort några justeringar av sin lager-till-flödesmodell för att komma med en ny förutsägelse för bitcoinpriset.

Priset för flaggskepps cryptocurrency kan uppnå hjärtvärmande $ 288 000 till 2024, enligt PlanB: s förbättrade modell känd som Bitcoin Stock-to-Flow Cross Asset Model.

Ommodellera Bitcoin-prisbanan med den aktuella modellen för korsning av tillgångar

Bitcoin-analytiker PlanB har publicerat en ny artikel som förklarar hans nya lager-till-flöde cross-tillgång (S2FX) modell. Denna modell tar hänsyn till idén om fasövergångar.

För att bättre förstå bitcoin’s fasövergångar illustrerar PlanB hur vatten ändrar tillstånd (faser) vid olika temperaturer. Det förblir vatten, men det har olika egenskaper i varje fas.

Detsamma gäller bitcoin (BTC). Bitcoin-berättelser har dramatiskt förändrats under de senaste 11 åren. PlanB noterade att berättelserna för topp cryptocurrency har förändrats med finansiella milstolpar, och att kombinera detta med aktien att flyta ger anmärkningsvärda faser.

Han ifrågasätter att bitcoin har genomgått fyra fasövergångar hittills som börjar med beviset för konceptberättelse efter utgivandet av vitboken, sedan dess användning som ett pålitligt betalningsmedel följt av den digitala guldberättelsen som framkom efter den första halveringen, och slutligen berättelsen om det finansiella instrumentet som först uppstod 2016.

PlanB identifierar sedan fyra bitcoin-kluster som överensstämmer med de fyra faserna och halvingen. Var och en av dessa kluster har en annan kombination av marknadsvärde på S2F. Analisten introducerade sedan andra tillgångar som guld och silver till modellen för att göra den till en riktig korsförmögenhetsmodell.

Den största skillnaden mellan den ursprungliga S2F-modellen och den här nya S2FX-modellen är det faktum att PlanB endast använde silver- och guldens S2F- och marknadsvärdedata för regressionsanalysen i S2F-modellen. Med S2FX integrerar han dock S2F- och marknadsvärdedata för de fyra bitcoin-klustren och guld och silver för att göra det till totalt sex tillgångar.

Bitcoin-priset kommer att uppgå till 288 000 $ år 2024

Presumtiva prisförutsägelser uppmärksammar alltid kryptomiljön. Under de senaste tre åren har de varierat från a falla till noll från cryptocurrency-skeptikerna till en outlandish två miljoner prislapp från den kontroversiella John McAfee.

Den senaste förutsägelsen är en modifiering av den berömda lager-till-flödesmodellen av analytiker PlanB, såsom förklarats ovan. S2FX-modellen har använts för att uppskatta marknadsvärdet för nästa BTC-fas.

En djärv prognos har gjorts med denna modell:

”BTC S2F blir 56 år 2020-2024. Detta innebär ett BTC-pris (med 19 M BTC 2020-2024) på ​​288K $. ”

PlanB erkänner att denna nya förutsägelse är anmärkningsvärt högre än $ 55K prognosen i den ursprungliga S2F-modellen. För att sätta det i perspektiv placerade hans ursprungliga modell BTC-priset till 55 000 USD fram till 2024. Den uppdaterade S2F-modellen projicerade $ 100K per BTC under samma tidsram.

PlanB har tydligt förstärkt ante med den nya S2FX-modellen. Han noterar emellertid att denna nya modell befinner sig i sina inledande stadier eftersom den ännu inte har återskapats eller granskats av andra.

I slutändan är detta bara en annan prismodell, men det tyder på att bitcoinpriset skulle kunna anpassas till en mycket högre värdering under de kommande åren.

Det bör noteras att PlanB: s lager-till-flödesmodell har haft mer än sin rättvisa andel kritiker inklusive Ethereums Vitalik Buterin som betecknade det som ”Rationaliserad skitsnack”.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here