Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Bitcoin har stigit tillbaka över $ 9K. Detta är den tionde gången den har gjort detta i sin historia. Dess återkomst är en snabb vändning efter att ha besökt sina stöd på måndag. I går nådde Bitcoin sitt lägre stöd på 8 600 dollar. För de flesta rutinerade handlare utnyttjade de denna droppe genom att åter ackumulera.

När Bitcoin närmar sig sin senaste höjd på $ 9,4K, antyder ett hausseartat mönster att en paus ovanför detta motstånd kunde se Bitcoin skjuta rakt till $ 10,5K. Det hausseartade vimpelmönstret visar att det finns potential för Bitcoin att vinna cirka 1 000 dollar på kort tid.

Eftersom Bitcoin samlar över $ 9K föreslår ett bullish mönster nästa hopp kommer att se det till $ 10,5K
Bitcoin prisdiagram via Coin360

Som vittnades förra veckan fick Bitcoin enkelt 1 000 dollar på mindre än 24 timmar. Med många som redan förutspår Bitcoin kommer att nå över $ 10K Genom den halvering som förväntas nästa vecka, kunde vi se ett scenario där Bitcoin vinner över $ 1500 under de kommande par dagarna.

Även om Bitcoin har kämpat för att hålla sig över $ 10K på lång sikt under de senaste 2 åren har dess första paus ovanför detta nyckelmotstånd lett till rekordhöga. När Bitcoin bröt över $ 10K i början av året, kunde den inte rally hårt bara att nå $ 10,3K innan möte motstånd och falla tillbaka till mitten av $ 9K.

Denna gång förväntar sig kryptosamhället att Bitcoin ska fortsätta rida på halveringshändelsen tillräckligt länge för att testa 2019: s högsta nivå på $ 14K. Andra förväntar sig att samma momentum ska driva den digitala tillgången till dess högsta tid på 20 000 USD. Med Bitcoin halverar sökningar som når ATH den här veckan är det uppenbart att detta, den tredje Bitcoin-halveringen, är den viktigaste.

Med de flesta köpare just nu tros vara spekulanter, det finns fortsatt rädsla för att priser kan krascha efter halveringen eftersom de flesta tar vinster. Dessutom fortsätter COVID-19-pandemin att försvaga investerarnas utgifter, vilket begränsar antalet köpare och det belopp de köper. På grund av detta närmar sig vissa investerare halveringen med försiktighet.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here