Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Cryptoslate rankas SOLVE (0,06145 $), Solve.Cares ursprungliga verktygs-token, som det viktigaste hälsotokenet på marknaden. Det är ingen olycka. Oavsett den rådande turbulensen har Solve.Care hållit en stadig kurs sedan starten. Lite stabilitet är mycket att önska för tillfället. Pandemisk inducerad svindel har medfört oacceptabel osäkerhet. Det har också tvångsfört hälso-och sjukvården i framkant av vårt kollektiva medvetande. När väl politiska fraktionärers hästhäst är den nationella sjukvården en delad besatthet, desto mer om du råkar befinna dig på ett akutmottagning som inte kan andas. När mänskligheten tappar bort från Great Lockdown kommer den kvarvarande frågan att vara “Hur kan vi förhindra att detta någonsin händer igen?”

En skärmdump av en mobiltelefon

Beskrivning genereras automatiskt
Cryptoslate.com (04 april 2020)

Solve.Care är en fördelningsadministration, vårdkoordinering och betalningsplattform som adresserar både B2B- och B2C-modeller för vårdleverans; dess flexibilitet gör det möjligt för slutanvändare att röra sig med oöverträffad flyt mellan sponsrade (B2B, dvs. Medicaid, Medicare, NHS, försäkringsleverantörer) och självstyrd (B2C) förmåner och vård.

I den utsträckning som USA blödar cirka 20 miljarder dagligen för hälsofrågorna, kämpar många kläder för övervägande. Hur som helst är Solve.Cares många interoperabla vårdnätverk en betydande barriär för alla oavsett storlek. Solve.Care har ett betydande försprång. En grundläggande brist på uppskattning för sjukvårdsindustrins enastående indragbara karaktär är ett annat allvarligt ansvar för konkurrerande konkurrenter.

Lös. Skötsel fortsätter samtidigt att samla ut priser när det går till sitt prisvärda mål, att göra förenklad, universell sjukvård tillgänglig för alla. Begränsad till 2019 och 2020 kör listan över utmärkelser:

Solve.Cares framsteg handlar inte bara om uppmätt utvidgning. Det samlar fart. Demonstrationer för ljudanvändning i kombination med tillgänglighet uppmuntrar antagande. Det finns ingen brist på utbyten som erbjuder SOLVE: hittills hittas den på Bittrex, Upbit, Kucoin, Bitsdaq, Trade.io, LiteBit, CoinSpot, CoinTiger, Huobi Korea och VCC. Om vi ​​har tur, kommer vi att komma ut ur skuggan av Covid-19 till en härlig, solbelyst äng i form av ett globalt ekosystem för sjukvård som snurrar om blockchainen.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here