AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Som faktum har folket som antog kryptor tidigt säckat enorma ansamlingar som kryptor gillar Bitcoin och Ethereum ökade i pris under det senaste decenniet. Tvillingarna Winklevoss är bland de få tidiga Bitcoin-adopterarna, och de har varit kända för att ha en enorm mängd Bitcoin. Faktum är att de är bland de få smarta människor som har blivit miljardärer med tillstånd av cryptocurrencies.

Även om tvillingarna i stor utsträckning har varit kända för att äga Bitcoins, är det inte förrän nyligen att kryptosamhället insåg att de också innehar en “betydande” mängd Ethereum (ETH). I en nyligen intervjuad, tvillingarna medgavs att äga ETH förutom deras enorma cache av BTC.

Stora fans av Ether

I utdraget intimerar Cameron Winklevoss (CW) att de äger Ether i stort antal och beskriver storleken som ett “materiellt belopp” som kan jämföras med en persons totala förmögenhet.

Chipping in, Tyler Winklevoss (TW) tillade att när de grundade och lanserade Gemini var det ett av de pionjär kryptobörsen i USA. De noterade Ether på börsen 2016. I det avseendet är Winklevoss stora fans av ETH. Detta förklarar förmodligen varför de har en enorm mängd av det.

Inte ett par av ETH

Det är ett känt faktum att Winklevoss-tvillingar har en ganska stor mängd BTC, men det har länge varit oklart hur mycket ETH de äger i jämförelse. Intervjuaren tycktes vara särskilt intresserad av denna statistik, och tvillingarna flyttade för att ge svaret.

Medan de tycktes vara lite ekonomiska med den exakta mängden ETH de har, slog Cameron Winklevoss ut att det ligger i “Samma universum, samma galax” som mängden Bitcoin de har.

Cameron förklarade att för två år sedan gjorde de två ansträngningar för att samla Ether, och de köpte säkert mycket av det. Detta sätter Winklevoss-bröderna bland de främsta ägarna av Ethereum och Bitcoin.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here