Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Leverantören av finansiella lösningar IOV Labs har tagit Bitcoin’s skalningslösning till nästa nivå med lanseringen av en ny mobil ljusklient för Lumino Payments Network. Detta gör att användare kan utföra transaktioner utanför kedjan med en högre TPS på 100 och en potential att nå 20 000 transaktioner.

Lumino Payments Network är en tredje lagers skalningslösning för smarta kontrakt på Bitcoin-nätverket. Eftersom IOV Labs verkar på Bitcoin blockchain som liknar smarta kontrakt på Ethereum, är det ett steg mot att förbättra tillgången till Bitcoin’s DeFi på ett enkelt sätt. VD för IOV Labs Diego Gutiérrez Zaldívar sade i ett uttalande om utvecklingen att målet är att öka antagandet för cryptocurrency eftersom detta kommer att göra det finansiella systemet mer inkluderande.

”Att utveckla ett verkligt inkluderande ekonomiskt system är en drivkraft bakom vårt arbete på IOV Labs. RIF Lumino Light Client kommer att ge miljontals oförändrade mobilanvändare tillgång till mikrobetalningstransaktioner i höga hastigheter och nästan nollkostnader, med stöd av den enastående säkerheten i Bitcoin. Med tanke på sammansättningen av det ekonomiska trycket och uteslutningen av den obankerade medfört av denna pandemi, och den ökande tillgängligheten för DeFi-applikationer, förväntar vi oss att se en helt ny nivå av antagande av cryptocurrency inom en mycket nära framtid. ”

Utvecklare kan använda den mobila ljusklienten utan att behöva köra en fullständig Bitcoin-nod som är en ny utveckling på Bitcoin blockchain. Enligt chefen för RIF-betalningar Ale Narancio pågår fortfarande ansträngningar för att integrera Lumino-nätverket med Lightning-nätverket. Dessa två har samma syfte att skala Bitcoin-transaktioner som för närvarande är högst 7 per sekund.

Med denna utveckling på plats kan den pågående kontroversen om Bitcoin: s blockkapacitet äntligen vara en saga historia. Detta kommer troligen att närma sig verkligheten eftersom Lumino Payments Network fortsätter att öka sin TPS och när det integreras med Lightning-nätverket.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here