AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Tjudra äntligen förbi XRP: s plats i listan över kryptokurser med det största marknadsutbudet. Kommer det att ha det som krävs för att avskära Ethereum?

Tether Treasury skulle kunna stå i en helt ny arena i sin kamp för dominansen av kryptosekosystemet, med Ethereum på sitt fokus som det sista målet före huvudchefen: Bitcoin – något som verkar omöjligt på grund av dess marknadskraft på över 165 miljarder dollar.

Coinmarketcap visade inte den snabba takt där statskassan myntade symboler. Så snabbt att det snabbt förvandlades till den näst mest kapitaliserade Altcoin på marknaden, cirka 8 750 861 761 dollar, vilket kontrastade med rapporter från Coingecko, som återspeglade den frodiga aktiviteten.

För närvarande har Tether ökat sitt marknadsvärde med över 108% för att nå nära 8 966 525 678 dollar i aktivering. Enligt Coingecko, den 1 april, ökade dess fulla marknadsföring med 4,6 miljarder dollar, efter på varandra följande omgångar med tokenmints.

Var går Tether med dessa intryck

Många kryptoentusiaster överväger redan Tether som FED för kryptokososystemet på grund av dess överdrivna skapande av nya tokens, något som även analytiker som är erkända som Mati Greenspan håller med.

“Vad heter det när USDt vippar ETH?”

Många har skämtat med möjligheten att USDT vänder Ethereum. Och så sarkastiskt som det är, några hävdar att en sådan händelse kan vara nära att bli verklighet.

Å andra sidan, svarade Adam Back-grundare / verkställande direktör Blockstream, frågan från Samson Mow, CSO Blockstream, VD Pixelmatic, och sa att om Tether överträffar Ethereum i marknadsföring, skulle det vara ett “inkompatibelt incitament.”

Tether-intryck kan stödjas av ökningen i handelsvolymen som kryptomarknaderna upplever i allmänhet, liksom av den ökade antagandet som de har haft efter överdrivna fiat-intryck av Fed som en ekonomisk återhämtningsmekanism och den framtida inflationskrisen som kan förekommer inom några månader.

Kommer Tether någonsin att kunna slå Ethereum?

Det är inte känt exakt om Tether någonsin kommer att överträffa Ethereum, men efter att ha sett en så oväntad ökning med över 100% på mindre än två månader är överträffandet av ETH ett mål som inte är långt borta.

XRP har ett av sina värsta (eller svåraste) år och kämpar för att behålla sin position som nummer 3 på kryptoindexet, en position som den uppenbarligen inte kommer att kunna återfå om den håller upp sin oroande inflation.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here