AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Att säga att bitcoin har varit flyktigt under de senaste veckorna skulle vara en grov understatement. Tidigare denna månad ökade toppkryptot till nästan $ 10,5K innan det snabbt sjönk till så lite som $ 8 600. Återigen på onsdag såg BTC ytterligare en stor uppåtriktad rörelse försökte bryta förbi 10.000 dollar.

Tyvärr har björnarna en fältdag idag. Bitcoinpriset har sjunkit från cirka 9 900 $ till 9 300 $ på några timmar. Kryptot värderas till $ 9 365,00 vid tidpunkten för publiceringen.

Prisfallet har sett över hela linjen eftersom de traditionella marknaderna också faller. Dow Jones Industrial Average (Wall Street: s aktieindex) sjönk till exempel med cirka 1000 poäng när investerare internaliserade Feds dystra ekonomiska utsikter från igår.

Här är vad analytiker säger kunde komma nästa för bitcoin-priset.

Se upp för en droppe lägre

Quantum Economics grundare Mati Greenspan satte tonen på crypto Twitter, vilket tydligt indikerar vad som står på spel för bitcoinpriset. Greenspan noterade att BTC nu håller fast vid en viktig trendlinje som stöd. Om den gula trendlinjen som han illustrerar i diagrammet nedan inte lyckas räknar Greenspan med att priset sjunker till så lågt som $ 8000.

På baksidan säger han att BTC lätt skulle kunna öka till 10 000 dollar i slutet av dagen om och bara om tjurarna kan försvara stödet.

I synnerhet delar den pseudonyma analytikern Credible Crypto Greenspans åsikt. I en PIP några timmar före kraschen såg analytikern att bitcoin s fall under $ 9 800 skulle leda till att testa $ 9 200 nivån som support. Denna nivå har dämpat BTC: s flera avslag på 10 000 USD-regionen. Men misslyckande med att hålla $ 9,2k och vi ser $ 8 800 nästa.

Efter att ha avverkat björnarna ser Credible Crypto BTC spränga 10 500 $ på väg till $ 14 000.

Crypto DonAlt är inte så hausseartat. Analytiker förklarade att han ser flera kommentarer från handlare som tror att BTC troligen inte kommer att falla under stödet för “Det skulle vara för stort dropp”. Han uttalade i grunden att sådana kommentarer är väldigt felaktiga eftersom det inte är hur bitcoin-priset fungerar. Enligt honom är ett 40-procentigt fall härifrån mycket möjligt eftersom det har hänt tidigare.

Andra analytiker erbjuder mer bullish synpunkter

Även om en återgång på bitcoin-marknaden inte är goda nyheter för långsiktiga innehavare, hävdar vissa analytiker att deras oöverträffade hausse kräver.

Populär analytiker Scott Melker, alias Wolf Of All Streets, anser bitcoin-diagrammet ser fult ut just nu men han har tagit en lång position ändå för att han ser “Massor av upp och ned” om toppmyntet vänder.

Vidare har Morgan Creek medstifter Jason Williams föreslagit att doppet i bitcoin-priset är en trevlig köpmöjlighet. “Jag håller på att köpa en påse bitcoin”, Sade Williams.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here