AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

En av de utmaningar som cryptocurrency-investerare möter är oförmågan att ha tillgång till de finansiella marknaderna. Dessa investerare tenderar att byta ut sina mynt mot fiat valuta. På grund av detta kan de flesta investerare i cryptocurrency inte bedriva handel på den likvida marknaden med tillgångar som index, aktier och råvaror. Currency.com bildades för att övervinna sådana begränsningar. Currency.com har funnits i flera år och det bildades för att ge befrielse från handlare som kanske vill få tillgång till reglerade finansmarknader.

Men de flesta handlare har fortfarande flera farhågor när det gäller att använda en handelsplattform för att handla olika tillgångar på finansmarknaden, och currency.com lämnas inte ut. Sådana bekymmer uppstår eftersom dessa handelsplattformar kan vara mottagliga för cyberattacker, vilket kan kosta handlare deras investeringar. Vad är currency.com och hur tillförlitlig är handelsplattformen för att hjälpa användare att generera inkomst via handel? Vad gör att valuta.com sticker ut jämfört med andra handelsplattformar? Vi ska ta reda på hur vi fortsätter i den här artikeln.

En översikt av currency.com

Currency.com är en handelsplattform som gör det möjligt för handlare med Litecoin, Ethereum eller Bitcoin att kunna handla andra finansiella tillgångar som råvaror från olika multinationella företag. Handlare som vill handla med andra tillgångar med hjälp av sina kryptokurser kan göra det utan att först konvertera sina krypton till fiatvalutor.

Currency.com påstår sig vara den handelsplattform som var banbrytande för begreppet handel med tokeniserade värdepapper. Den hävdar också att den tillåter användare att få relevant erfarenhet om finansmarknaden och även ger en möjlighet att förstå de faktorer som är ansvariga för att påverka värdet på olika tillgångar på finansmarknaden. Currency.com tillåter oss att genomföra handelsaktiviteter med hjälp av fiat eller cryptocururrency som ett formulär. Av säkerheter. Användare kan bedriva handel med kryptor och fortfarande få sina vinster i cryptocurrency.

En annan hög poäng av currency.com är att handelsplattformen erbjuder kryptomarginalhandel. Med currebcy.com kan du ha rätt att få hävstång när du handlar med flera kryptokurser som Litecoin, Ethereum och Bitcoin. Du kan få en hävstång på cirka 20x när du handlar på plattformen. Currency.com syftar till att skilja sig från andra och betecknas som en dominerande kraft på finansmarknaden. Det erbjuder användare ett alternativ att använda den webbaserade plattformen samtidigt som användarna får flera andra alternativ, till exempel mobila enheter för iOS och Android-aktiverade smartphones. Företaget har utvecklat mobila applikationer som är kompatibla med användare av enheterna, som nämnts ovan. Användare kan få samma likviditet som upplevs med webbversionen när de använder mobilapplikationerna.

Currency.com som en tokenized säkerhetshandelsplattform

Currency.com erbjuder oändliga möjligheter för handlare att handla med tokeniserade värdepapper. Men vad är exakt dessa tokeniserade värdepapper? Tokeniserade värdepapper benämns tokens som används för att representera priset på tillgångar, obligationer, värdepapper eller råvaror. När det gäller effekterna av handeln tokeniserade värdepapper vad gäller vinst genererade eller förlust, dessa värdepapper liknar vad som upplevs vid handel med obligationer, terminer, derivat, råvaror och andra populära finansiella instrument.

Enligt mäklaren erbjuder handelsplattformen mer än 10 000 olika former av tokeniserade värdepapper med priser som är kopplade till de nuvarande priserna på dessa tillgångar på finansmarknaden. Handlare kanske kan handla med aktier i multinationella företag som Amazon, Apple och Coca-Cola. Du kanske också kan handla med index som Nasdaq 100, S&P 50 och Dow Jones 30.

Currency.com erbjuder också handel med en mängd olika varor som silver, Brent råolja och guld. När du placerar en handel på någon av de tillgängliga tillgångarna kan du få ett symbol som används för att spåra instrumentets priser. Med detta tillvägagångssätt kanske investerare kan diversifiera sina investeringar utan att deras kryptor behövs till fiatvalutor. Capital.com tillhandahåller faktiska likviditetspriser. Capital.com samarbetar med currency.com för att förse användare med en sömlös handelssession. Priserna som tillhandahålls av capital.com för currency.com-användare är transparenta och kan vara de p-priser som finns tillgängliga på den finansiella marknaden.

Tillgängliga marknader

Olika finansiella instrument är tillgängliga för handlare i valutakommplattformen. Marknaden är enorm och erbjuder ett brett utbud av handelsalternativ. Du kan utforska dessa möjligheter och utnyttja dina kryptokurser vid handel med andra tokeniserade tillgångar på finansmarknaden.

Tokeniserade index

Aktieindex, som också kan kallas index, sägs utgöra en integrerad del av finansmarknaden. Några av de framstående formerna av index som är tillgängliga för handel via currency.com inkluderar S&P 500, NASDAQ, Down Jones och FTSE. Ett aktieindex används för att mäta prestandan för priset på flera aktier på börsplattformen. Currency.com erbjuder också handlare möjlighet att handla med andra index som CN50, NL 25, US30, FR 40, SP35 och EU50.

Tokeniserade aktier

Aktiemarknaden är en livskraftig marknad som erbjuder handlare möjlighet att investera i aktier och generera intäkter från sina investeringar. Aktiemarknaden tillåter också investerare att spekulera i priset på aktier som tillhandahålls av kända multinationella företag från hela världen. Några av de tokeniserade aktierna som finns tillgängliga på tradingplattformen.com inkluderar Visa, Tesla, Netflix, AT&T, Uber, Fiverr, NVIDIA, Slack Technologies och många fler.

Tokeniserade varor

Currency com erbjuder handlare valet att använda cryptocurrency vid handel med mycket värderade råvaror som palladium, platina, naturgas, guld, silver, råolja, etc.

Tokeniserade statsobligationer

Statsobligationer är betydande skuldinstrument som regeringen i ett land utfärdar för finansiering av korta och långsiktiga utgifter av regeringen. Valuta.coms engagemang i handeln med statsobligationer är emellertid endast begränsat till den VITRUSKA regeringen.

För- och nackdelar med att handla med currency.com

Currency.com erbjuder handlare flera utestående fördelar, vilket hjälper dem att generera inkomst genom sina investeringar. Det kan dock fortfarande vara några nackdelar med att använda trading.com tradingplattformen för att bedriva handelsaktiviteter. Nedan visas fördelar och nackdelar med handel via tradingplattformen valuta.com:

Fördelar

  • Handlare har tillgång till handel med en mängd tillgångar inklusive tokeniserade värdepapper
  • Handelsplattformen har ett intuitivt och vänligt gränssnitt som passar både erfarna och nya handlare
  • Currency.com har designat en helt funktionell applikation som är väl lämpad för iOS- och Android-smarttelefonanvändare
  • Börsföretaget använder avancerade säkerhetsfunktioner för att handla investerare och skydda deras personliga och känsliga information.
  • Börsen regleras av utbyteskommissionen, vilket gör det till en handelsplattform som kan lita på.

Nackdelar

  • Börsbolaget kanske fortfarande kan lägga till andra värderade tillgångar med hög värdering för att öka investeringsdiversiteten.
  • Det finns utrymme för en ökning av antalet kryptokurser som kan handlas på plattformen.

Hur registrerar jag sig på trading.com: s plattform?

Registreringsprocessen på currency.com är enkel och saknar någon form av komplexitet. Det första steget är att välja Register-ikonen som finns längst upp på webbplatsens navigationsmeny när du loggar in på currency.com-webbplatsen. Efter att ha gjort det kan det hända att du måste genomföra en kund-kund-procedur eftersom den vitryska högteknologiparken är saddled med ansvaret för att reglera handelsplattformens aktiviteter. Företagets konto och rutiner granskas av det kända revisionsföretaget Ernst & Young.

Currency.com säkerställer att det fullständigt följer AML- och KYC-förordningarna för att effektivt skydda sina användare från att “köpa cryptocurrencies som kallas smutsiga. När du har klickat på “utbytesknappen” kan du hitta ett fönster som dyker upp för att markera en annan registreringsfas. Nästa steg är att ange din e-postadress och då kan du också uppmanas att ange ett säkert lösenord i enlighet med handelsplattformens krav. När detta är gjort kan du sedan fortsätta till nästa registreringsfas.

Du måste lämna uppgifter om din personliga information som ditt hemland och din nationalitet. Andra obligatoriska uppgifter som måste lämnas in inkluderar ditt namn, som måste vara detsamma som det i ditt ursprungsland och din nuvarande adress. När du har slutfört den här processen kan en e-postverifiering skickas till dig.

Du måste klicka på verifieringslänken för att verifiera ditt konto. Som en del av KYC-förfarandet för att begränsa bedrägeriernas verksamhet ska du ange ditt regeringsgodkända nationella ID för verifiering. Din adress kan också verifieras; Därför kan du behöva lämna dokumentation som stöder påståendet att du bor på den specifika adressen. När detta är gjort kanske du måste vänta på godkännande, men det kan inte hindra dig från att finansiera ditt konto och starta din handel.

Insättnings- och uttagsprocessen på trading.coms plattform

För att du kan sätta in pengar på ditt currency.com-konto är det första steget att navigera till avsnittet där du hittar ”plånboken”. Du kan se detta avsnitt högst upp på webbplatsens navigationsmeny. Dina insättningar kan återspeglas på ditt konto strax efter att du har gjort insättningen. Förutom att sätta in fiatvalutor på plattformen, kan du också välja att sätta in cryptocurrencies och använda den för att handla med en mängd olika tillgångar.

Återtagningsprocessen är också mycket enkel. Om du drar tillbaka en fiatvaluta kan du behöva göra en banköverföring. Du kan dock dra direkt till ditt bankkonto om du tidigare har använt ett debet- eller kreditkort för att placera insättningar. När du har klickat på uttagsknappen kan du bli ombedd att välja vilken valuta du vill ta ut. När du har slutfört detta steg måste du vänta ett tag så att pengarna kan återspeglas på ditt bankkonto.

Hur handlar jag på trading.com: s plattform?

Handel med tokeniserade värdepapper via tradingplattformen valuta.com liknar handel med cryptocurrency eller andra traditionella tillgångar med vilken valutaplattform som helst. Du kan välja om du vill köpa eller sälja en viss tillgång. Du bör förstå att handeln på den finansiella marknaden följer riskerna. Som en handlare är det dock riskabelt att investera i någon form av verksamhet, men det är klokt att ta en välberäknad risk. Låt oss lyfta fram de olika aspekterna av handeln på tradingplattformen currency.com.

Hur man köper tillgångar på currency.com

Currency.com är en handelsplattform som erbjuder unikhet i dess funktioner. Handlare på denna plattform kan kanske handla med lager, råvaror, index och andra former av finansiella tillgångar. Låt oss lyfta fram de steg du kan vidta om du vill köpa en tillgång, och vi ska använda S&P 500-index som en fallstudie. Du kan hitta olika alternativ på vänster sida av skärmen, till exempel diagram, handel, hänvisningar och rapporter.

För att börja din handelssession måste du klicka på ikonen “handel”. Välj den tillgångskategori du vill handla och klicka på den aktuella tillgången i den kategorin. Eftersom vi handlar med S&P 500 ska du välja index och klicka på S7P 500. Nästa steg är att välja Köp-knappen, som öppnar ett popup-fönster efter val. Du ska tilldela en procentandel av din insättning, som du kommer att använda för att göra ditt köp.

En flik för marknadsorder öppnas för att visa tillgångens nuvarande värde på marknaden. Du kan ställa in en gränsorder som kan placeras vid en startpunkt och till ett fast pris. För att göra detta kan du behöva klicka på ikonen som visar “Köp när priset är” som säkerställer din marginal.

När du är klar är nästa steg att välja “Beställ order” eller “Köp” -knappen, beroende på om det är en gränsorder eller ett marknadsköp. Du har framgångsrikt köpt din S&P 500-tillgång i en liten del. Du kan verifiera detta genom att gå till din plånbok, vilket kommer att indikera ditt delägande av tillgången.

Hur man säljer tillgångar på currency.com

När du har köpt en tillgång har du möjlighet att sälja den och tjäna pengar på din försäljning. För att sälja din S&P-tillgång, klicka på “sälja” -ikonen och följ stegen som visas på skärmen. Processen liknar köp av en tillgång på plattformen. Du kan också lägga en gränsorder för att sälja din tillgång till ett visst fastställt pris. När du är klar väljer du beställnings- eller försäljningsikonen.

Marginalhandel på currency.com

Börsbolaget tillhandahåller marginalhandelsalternativ till handlare. Handlare kan kanske handla med olika finansiella instrument med upp till 100x hävstång på vissa specifika valutapar. Du kanske kan handla med kryptokurser som Litecoin, Ethereum och Bitcoin, som kan handlas mot andra fiatvalutor som den ryska rubeln, amerikanska dollarn och den vitryska rubeln. Observera att användningen av hävstångseffekten i din handel kan ge dig en högre vinst, men du kan riskera att få högre förlustprocent om handelsutfallet blir ogynnsamt. Currency.com gör det möjligt för handlare att använda funktionerna take profit och stop-loss, vilket hjälper till att minska risken för att förlora.

Avgifter på currency.com

Innan du kan överväga att slå upp tältet med en viss handelsplattform är det bäst att identifiera om det finns några avgifter för handel, deponering och uttag. Det är också viktigt att veta hur exakt avgift du kan behöva betala för varje aktivitet.

För insättningar kan du behöva betala cirka 3,5% av din insättning som avgifter när du använder MasterCard eller Visa. Det finns inga avgifter för att använda en banköverföring. Den lägsta insättning du kan göra på trading.coms plattform är $ 100 när du gör insättningar via Visa eller MasterCard, medan $ 50 är det lägsta du kan sätta in via en banköverföring. Det högsta tillåtna beloppet som kan deponeras på plattformen är $ 24 000. Det kan dock hända att du kan öka din insättning, även om du kan behöva genomgå någon ytterligare verifieringsövning.

Provisioner för uttag gäller endast när du tar pengar från currency.com-plattformen; uttagsprovisionerna är beroende av det transaktionsalternativ du vill använda. En 2,4% plus $ 3-provision debiteras för uttag via Visa, medan uttag som görs genom Mastercard är 1,9% plus ytterligare 3 $. Banköverföring för vitryska och icke-vitryska invånare är 8 respektive 20 dollar.

Slutsats

Currency.com är en handelsplattform som kan lita på eftersom myndigheterna reglerar verksamheten på utbytesplattformen i Vitryssland. Currency.com erbjuder handlare en mängd tokeniserade tillgångar för handelsändamål. Deras enastående funktioner och verktyg gör denna utbytesplattform unik i jämförelse med andra handelsplattformar.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here