Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Cardano når en viktig och mycket efterlängtad dag i sin färdplan i dag när den flyttar till Shelley fas av sin marsch mot total decentralisering.

Cardano-samhället har varit oroliga för Shelleys ankomst. Cardanos grundare Charles Hoskinson erkände att utvecklingshastigheten inte exakt har uppfyllt förväntningarna från innehavarsamhället, men han är upphetsad över framtiden och vet Cardano går i rätt riktning.

“Vi har haft problem med förväntad hantering och att möta tidsfrister och få en ordentlig projektvision formulerad, utvecklad och distribuerad,” Hoskinson sa under en YouTube-sändning tillbaka i mars. Men av sena Cardano, har tagit upp sin takt och levererat den efterlängtade Shelley som utlovat.

Hoskinson tror att IOHK är på väg att skapa det mest decentraliserade blockchain-nätverket. Tillbaka i oktober opinerade han att de är banbrytande för lite spännande teknik.

Cardano blev den första blockchainen som gav en peer-granskad status efter att ha arbetat i takt med proffs vid University of Edinburgh. Deras bevis för insatsprotokoll Ouroboros nådde en peer-granskad status 2018.

När Shelley-era börjar har Hoskinson gått så långt att säga att Cardanos kod är bland de bästa som någonsin skrivits på området. I en intervju med Layah Helipern gjorde Hoskinson ett djärvt påstående om kvaliteten på Cardano och dess teknik.

”Vi påskyndar och påskyndar och vi gör det med någon av de högsta kvalitetskoderna som någonsin har skrivits i historien för vårt rymd eftersom vi använder ett riktigt vetenskapligt språk Haskell och vi använder samma tekniska standarder som NASA använder och SpaceX använder för sina raketer. ”

Charles Hoskinson och IOHK har lovat en revolutionerande ”tredje generationens” cryptocurrency sedan Ethereums grundare startade på sin egen väg. Nu närmar vi sig en nivå av driftskompatibilitet, skalbarhet och hållbarhet som andra protokoll inte kan ge, kan det vara dags för Cardano att ta över.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here