AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Cardano är på väg att gå in i en ny fas av den efterlängtade Shelley-eran efter år av intensivt arbete. Med lanseringsdatumet för Shelley-testnätet mindre än 24 timmar bort har spekulationer om ADA cryptocurrency gått igenom taket.

Forskning utförd av IntoTheBlock avslöjar att ett rekordstort antal investerare har ackumulerat tillgången i väntan på den officiella övergången av Cardano blockchain till en proof-of-stake (PoS) konsensusmekanism.

Adresser som håller ADA Ställ in ny hela tiden

När sjätte månaden 2020 fortsätter att ta sig ur, marsjerar Shelleys framsteg på oavbruten tid. Sent förra månaden, Cardano grundare Charles Hoskinson släppte den omfattande utrullningsplanen för den kommande Shelley-fasen. Hoskinson uppgav att Shelley-uppgraderingen kommer att gå live redan 18 augusti, med hänvisning till att han var ganska säker på att det inte kommer att bli några förseningar.

Efter detta tillkännagivande har intresset för ADA skyrocket. Blockchain analysföretag, IntoTheBlock nyligen Pekat ut att det totala antalet adresser som innehar ADA rakade till en ny högtid på 385 000.

Den oöverträffade ökningen i intresse för Cardano kommer troligen från användare som vill tjäna ADA-belöningar via staking när nätverket flyttar till ett verkligt decentraliserat PoS-system.

Shelley är på väg att bli en verklighet

Cardano-entusiaster har länge väntat på övergången till nätverket från ett federerat system till ett decentraliserat system med helt oberoende nätverksnodoperatörer. Ändå har flera tidsfördröjningar under de senaste åren resulterat i en båtbelastning av kritik, där vissa observatörer tvivlar på möjligheten att Shelley någonsin kommer att transportera.

Men det verkar som om plattformen är på rätt väg för Shelley mainnet-migration i augusti i år. I morgon (9 juni) tar Cardano ett steg framåt med avslöjandet av Shelleys offentliga testnät. Marknads- och kommunikationsdirektören på IOHK, Tim Harrison poserade att detta är en väldigt spännande tid för alla och saker och ting går ganska snabbt.

Harrison noterade vidare att Cardano-teamet har använt “Friends & Family testnet”, som i princip är en grupp av 50 erfarna stake pool-operatörer. Dessa pionjärer hjälpte teamet att förfina dokumentationen för de överhängande nätverksförändringarna. Nu med det offentliga testnätet som kommer att gå live i morgon, kommer samma pionjärer att mentorera nya insatser som de kommer ombord.

Han observerade astutely:

“På [June 9], vi går in i en ny fas för Cardano. Shelley-testnätet kommer att öppna upp för alla operatörer som vill sätta upp en Cardano-insatspool, redo för insats och delegation på mainnet senare i sommar […] Det kommer att finnas buggar och några bulor kvar på vägen. Men vårt pionjärsamhälle har gjort ett utmärkt jobb med att basla och jämna ut saker med väl över 60 pooler nu i drift och de kommer att hjälpa till. “

I synnerhet klarade Harrison att ADA-innehavare inte kommer att krävas att göra någonting just nu. Enkelt uttryckt är det bara Cardano-insatsoperatörer som kommer att involveras i just detta skede av testnätet.

ADA värderas till 0,085664 $ vid presstiden, upp 2,42% på dagen.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here