Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

En diskussion om Satoshi Nakamotos identitet har fått Adam Back, verkställande direktören för Blockstream, att utfärda ett officiellt förnekande om ärendet Bitcoin skapare.

Adam Back beskriver sig själv som en cypherpunk och kryptograf. Han är också hashcash-uppfinnaren som används i Bitcoin-gruvdrift och har en doktorsexamen. inom datavetenskap. Hans kompetensnivå och erfarenhet av kryptografi sätter honom i en liten grupp kandidater som kunde känna eller till och med vara Satoshi.

Ett utdrag från en 40 minuters YouTube-dokumentär om den mystiska figurens möjliga identitet inspirerade Twitter-användaren @ggmesh för att hävda att Adam Back är skaparen av Bitcoin.

“Eftersom jag tror att du är satoshi kommer jag att trampa lätt och med max respekt”

”Det är tänkbart att en man med din bakgrund skulle ha ignorerat bitcoin i så många år (under en akademisk avbrott 2005-10 när du flyttade till ett skatteparadis). Om du inte är dess skapare. ”

Användaren fortsatte med att utarbeta anklagelsen.

”Buggen som ledde till avslöjandet av satoshis utvalda mynt måste ha varit en fruktansvärd chock (det var när du gick tillbaka till BCT-forumet)

Som förklarar ditt ofta uttryckte intresse för att lägga till integritetsfunktioner till Bitcoin

Dessa mynt kommer att röra sig en dag. Och du förtjänar dem. ”

Men tillbaka nekas anklagelserna på sociala medier med ett enkelt “inte jag.”

”Alla trovärdiga kandidater har uttryckligen sagt att de inte är Satoshi, udda pretenders är inte trovärdiga. Vi kommer sannolikt aldrig att veta, det finns faktiskt ingen Satoshi – vi måste tänka själv. Det här är bra, att lämna var en av de klokaste saker han gjorde. ”

En twitter-användare svarade på Back och sa att de trodde att det kunde vara Hal Finney eller Nick Szabo bakom Satoshi Nakamoto moniker. Men tillbaka igen kom tillbaka med lite visdom.

”FWIW de sa båda att det inte var dem också.

Vi vet aldrig – många cypherpunks hade inga sociala medier fotavtryck och anon inlägg.

Förmodligen ett digitalt spöke, som brände nym för att vara säker.

Bitcoin är bättre som en decentraliserad digital handelsvara utan en grundare.

Vi är alla Satoshi. ”

En annan twitteranvändare gick med på Backs tråd och svarade med kommentaren “Arv är det som betyder.”

Back vill att samhället ska fokusera på framtiden för cryptocurrency-utrymmet snarare än att undra vem Satoshi är.

”Jag håller med om detta uttalande.

kredit är irrelevant, resultatet är det som också räknas.

När Bitcoin mognar och dess community växer i storlek blir det bara svårare att kontrollera. Många cryptocurrency-företagare verkar hålla med om att Satoshi Nakamotos identitet blir mindre viktig för varje dag som går.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here