Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

ARK meddelade idag lanseringen av Marknadsplats, som den refererar till som den nya hemsidan för den decentraliserade webben. Detta för att göra blockchain-teknik lättare tillgänglig för de olika kategorierna av användare inklusive utvecklare.

MarketSquare tillhandahåller en en-för-alla miljö som gör det möjligt för användare att lära sig och interagera med blockchainprojekt och applikationer. Enligt släppmeddelandet är följande några av syftena med att skapa MarketSquare.

På MarketSquare gör vi det enkelt att upptäcka företag, blockchains, applikationer och delegater. Genom att söka igenom olika kategorier med vår robusta sökfunktion och följa dina favoritprojekt har det aldrig varit lättare att lära sig om, interagera med och följa projekt inom blockchainbranschen. ”

ARK är en plattform med öppen källkod som ger alla inom blockchain-utrymmet möjlighet att dra nytta av tekniken för företag eller annan användning oavsett deras erfarenhet. Det är särskilt ett nav för blockchain-utvecklare som gör det lättare för dem att bygga och distribuera blockchains och bygga blockchain-relaterade produkter.

MarketSquare är bara en av de produkter som ARK tänker lansera när året går. Även om den bara har genomgått tre omgångar med stängda alfatester, kommer produkten att vara öppen för alla användare senast Q4 2020 eftersom den hittills har fått mycket positiva svar från alfa-testare. flera förbättringar har gjorts baserat på dessa svar och teamet är övertygat om att den färdiga produkten kommer att bli imponerande för användare. Nyckelfunktioner i MarketSpace inkluderar sociala och utvecklarfokuserade funktioner samt sociala meddelanden och ett utvecklarbounty-system.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here