Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Bitcoin kan vara ett säkert och snabbt sätt att handla, men det garanterar inte fullständig anonymitet. En mycket motiverad hackare kan enkelt spåra dina poster.

Men tack vare BitcoinMixer.to, en plattform som anonymiserar kryptobetalningar, kan du skicka krypto stressfri medveten om att alla dina betalningar är helt säkra. Det är ett effektivt verktyg som fungerar genom att kombinera varje transaktion med en mängd andra transaktioner. Vanligtvis tar blandningsprocessen bara ett par minuter.

De sista mynten som en användare får tillbaka är helt nya och inte spårbara. BitcoinMixer.to är en pålitlig bitcoin-mixer som hjälper dig att ge dina Bitcoin-transaktioner den säkerhet och anonymitet som du letar efter.

Varför skulle du behöva BitcoinMixer.to?

För några år sedan fick bitcoin en enorm popularitet på grund av sin hyllade anonymitet, en faktor som lockade många användare. Hype kyldes dock när användarna fick information om bitcoin och hur transaktioner genomförs. Enkelt uttryckt är Bitcoin-anonymitet bara en myt. Vem som helst kan komma in i den allmänt tillgängliga boken och spåra upp alla transaktioner de vill.

BitcoinMixer.to ger ditt mynt den fullständiga anonymiteten som du letar efter. Till att börja med, när du sätter in dina Bitcoins på plattformen fungerar Bitcoin Mixer genom att krossa transaktionen i små delar som sedan överförs till olika riktningar. Därefter kommer plattformen att återlämna mynten i samma belopp som deponerats men som helt nya mynt som inte kan spåras. Här är några värdefulla specifikationer som BitcoinMixer.to har för dig.

  • Fullständig anonymitet
  • Omedelbar överföring
  • Låg avgift
  • Inga stockar och inga spår

Fullständig anonymitet

Kärnan i att använda en Bitcoin-mixer är att få integritet och anonymitet för ditt mynt som hindrar dina pengar från hackare och andra former av övervakning som kan utsätta ditt mynt för obehöriga personer. Plattformen begär inga personliga referenser som användarnas adresser och namn medan transaktioner genomförs.

Omedelbar överföring

För att en användares digitala tillgångar ska överföras till sina respektive adresser, är ett snabbt bekräftelsemeddelande de enda detaljerna som man måste skicka in och deras mynt kommer att överföras till sin adress direkt. Observera att Bitcoin Mixer enkelt har blandade mynt i sin reserv.

Så när du klickar på bekräftelsemeddelandet får du dina mynt omedelbart, i fullt belopp och naturligtvis med fullständig anonymitet.

Låg avgift

Har du någonsin undrat hur angripare kommer förbi den komplexa säkerhet som konfigurerats av plånbokshållare och stjäl digitala tillgångar? Du kanske måste vara uppmärksam på det. Med hjälp av den stora boken som upprätthåller alla cryptocurrency-transaktioner kan angripare använda analysatorer för att känna till en kryptoägares balans.

Du kan satsa på att när någon har sådan typ av information är det bara en fråga om tid att stjäla från dig. Men tack vare BitcoinMixer.To har du avee som normalt sträcker sig ungefär 0,1% från cryptocurrency transaktionen. Detta gör transaktionen ganska svår att spåra.

Inga stockar och inga spår

Behovet av fullständig anonymitet är större i onlineutrymmet, och det är bara det andra till den information som online-prowlers söker. Användare som blandar cryptocurrency på plattformen behöver inte ens mata in sin information. BitcoinMixer. För att samla in inga loggar och inga spår.

Vikten av integritet och säkerhet vid transaktioner online kan inte betonas tillräckligt. Fördelarna med det innebär möjligheten att skapa krypto mainstream.

Mer information om Bitcoin Mixer-plattformen kan samlas in via deras officiella webbplats https://bitcoinmixer.to/.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here