Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Bitcoin har fastställt en enastående låg nivå på flyktighet. I veckor fortsätter Bitcoin att handla inom ett trångt intervall. Även om avgörande stöd har hållits, har tjurar inte lyckats bryta sig över det lokala motståndet.

Sedan har investerarnas intresse sjunkit och med den dagliga handelsvolymen. Under hela tiden har marknadsundersökningar förutspådat stormiga vatten i en snar framtid. Som sådan har det varit en känsla av att investerare letar efter en ursäkt för att pressa marknaden högre.

Under de senaste timmarna har det skett nyheter om en möjlig katalysator. Trots fortsatt kritik från öst har den kinesiska presidenten Xi Jinping undertecknat den kontroversiella säkerhetslagen i Hong Kong. Både USA och Storbritannien har fördömt den nya lagen som undergräver den “Ett land, två system” princip som avtalades mellan Kina och Hong Kong.

Det amerikanska handelskriget är fortfarande en potentiell triggare av ambivalens och de två länderna har anklagat varandra för att sprida den pågående världsuroen. Med denna nya lag har USA gjort det klart att de stöder Hongkongers som till stor del är emot den. Kina har som svar avskjutit USA och bett att det håller sig utanför sina inrikes frågor.

Med handelskriget var det tydligt att en fejd mellan de två länderna var ett stort uppsving för Bitcoin. Kinas köporder för Bitcoin var särskilt höga när det var provokation mellan de två länderna. Medborgare valde Bitcoin som tillgång till säkra hamn när det finns osäkerhet om ekonomisk tillväxt i de två största ekonomierna.

Hittills har det inte funnits något officiellt uttalande från varken USA eller Storbritannien. Detta förväntas dock under de närmaste dagarna. Om särskilt USA provocerar Kina, kan detta leda till en nedbrytning av handelsavtalet. Vidare kan man se nya sanktioner mellan de två länderna.

Vilken som helst av dessa rörelser kan snabbt eskalera och krama de två ekonomierna.

Bitcoin är för närvarande ute efter att bryta över 9 300 $ innan ett test och hausseartad bekräftelse över $ 9 500. Varje positiv trigger kan öka Bitcoin förbi detta där FOMO kommer att ta över och pressa priserna till $ 12K-höjderna. På undersidan förblir $ 9K-stödet kritiskt med en fördelning under $ 8 800 som dess baissiga bekräftelsesnivå.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here