Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Antalet aktiva Bitcoin-adresserna ökar medan volatiliteten som den alltid har förknippats med har börjat minska tack vare det makroekonomiska sammanhang som marknaderna för närvarande är nedsänkta i enligt Bloombergs digitala rapport från maj.

“Bitcoin volatilitet har aldrig varit så låg mot aktiemarknaden”

Enligt Mike McGlone, Senior Commodity Strategist of Bloomberg Intelligence, har Bitcoin nått ett tillstånd som liknar det i guldstandarden som kommer att pågå på grund av dess minskade volatilitet. Token tycks vara en attraktiv tillgång för investerare mot bakgrund av den stora volatiliteten på de traditionella marknaderna och skapandet av obebodda pengar från centralbanker och finansinstitut.

“Vi ser guld och Bitcoin upprätthålla överhanden på baksidan av enastående monetär stimulans från centralbanken.”

Bitcoin presterar för närvarande mycket bättre än guld (som har genomgått betydande cirkulationsproblem de senaste dagarna) och blir snabbt mer attraktiv för investerare, drivet av förväntningar på halveringen.

Bitcoin Halving – som kommer att ske inom 6 dagar – kommer att minska utbudet och öka efterfrågan på BTC, enligt McGlones analys. Igår, den gruvproblem nästan nådde förra månadens ATH, vilket bevisar en ökning av gruvaktiviteten.

Bitcoin hade mycket snabbare återhämtning än någon annan tillgång under denna ekonomiska kris, både på traditionella marknader och på digitala marknader som är mycket spekulativa, så det borde vara starkare än någon annan.

“Bitcoin övergår snabbt från en risktillgång och får trovärdighet jämfört med aktier, enligt vår åsikt.”

BTC överstiger sitt 52-veckors glidande medelvärde

Minskningen av Bitcoin-volatiliteten hjälpte den att bryta förbi 8000 $ -motståndet som ansågs vara ett “Viktigt vändpunkt” och början på en process där det började förlora korrelation med aktiemarknader som många analytiker har jämfört med i åratal.

Förhållandet mellan Bitcoin 180-dagars volatilitet jämfört med samma indikator i S&P 500 faller till en ny låg.

BTC balanserar för närvarande mellan 8 900 $ och 9 300 $ och försöker bryta motståndet på 9500 $ i vilket det sitter fast sedan 28 april.

Eftersom Mars svarta torsdag, Bitcoin har gjort mycket bra, ännu bättre än någon annan tillgång, så vi kanske kan förvänta oss en oöverträffad adoptionsökning under de kommande månaderna.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here