Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Bitcoin-priset gjorde just ett nytt kors på $ 9000-nivån, med veckobaljer som visar att tjurarna har kontroll. Enligt en guldinvesterare och BTC-motståndare, Peter Schiff, förblir emellertid BTC: s framtid efter halveringen dyster.

I en PIP, sade han, “En konsensushandel är trångt och planerar vanligtvis inte som folkmassan förväntar sig. Jag kan inte tänka på mer konsensushandel med bitcoin än att vara långt in i halveringen, en händelse som universellt tros vara extremt hausseartad. ” Han avslutade med att ställa en fråga, vem kommer att ha kvar att köpa tillgången efter att ha haft.

Först är det värt att notera att guld har presterat ganska bra mitt i det pågående koronaviruset, trots den ökade volatiliteten. Tillgången handlas något över 1 700 USD vid rapporteringstillfället.

Men i jämförelse med Bitcoin, det finns en enorm märkbar skillnad. En, trots att guld är ett historiskt värde med värde, har Bitcoin kommit på sin plats under det senaste decenniet med en banbrytande takt.

För det andra har guld använts av regeringar och institutioner som en säker fristad mot finansiella kriser som nu. Bitcoin har emellertid visat att det är beständigt att användas i både goda och oförutsägbara stunder.

Den traditionella aktiemarknaden och kryptomarknaden är två olika enheter som svarar på olika stimulanser på marknaden. Aktiemarknaden, som också innehåller ädelmetaller, förlitar sig mest på grundläggande faktorer, medan kryptomarknaden är skadad av galna spekulativ handel.

Med hype kring halveringen, förutsätter historiska data inte BTC-priset att sjunka till $ 2K igen, varigenom de tidigare halvingarna har lett till en enorm tjur-rally, saker kanske inte skiljer sig från halveringen 2020.

Men med den pågående COVID-19-pandemin och kanske prisåtgärderna kan tillgången hämta tillbaka innan den samlas för att träffa en ny högsta tid.

Peter Schiffs kommentar möttes av kritik från olika människor, där man anklagade honom för att tweeta mer om Bitcoin än han gör på guld. Som svar sa han, ”Jag medger att jag gillar att rilla er. När Bitcoin kollapsar kommer jag inte kunna göra det lika mycket. Så jag måste göra hö medan solen skiner, eftersom det inte kommer att skina länge. “

Flera analytiker har gjort sina tankar om BTC-priset när det gäller halveringen av 2020. De flesta är för en överhängande rally, medan andra kräver en stall och sedan stiger senare. Allt sagt och argumenterat, Bitcoin är fortfarande en gnällande lejon.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here