Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Bitcoin har handlat inom ett trångt intervall i cirka två månader nu mot bakgrund av en anemisk global ekonomi. Trots monotonin på kryptomarknaderna under de senaste månaderna har en uttalad bitcoin-expert avslöjat en katalysator för bitcoin nästa steg högre.

Max Keizer nyligen hävdade att USA kommer att stimulera ett massivt hashgrafskrig mot Iran och Venezuela som sannolikt kommer att skicka BTC skyrocketing till $ 400.000.

Ett Sputnik-ögonblick för USA kommer att antända ett Hash-krig som driver BTC till sex siffror

USA är märkbart den enda stora nationen med en mycket långsamt svar på krypto / blockchain. Medan länder som Kina, Japan, Iran och Venezuela redan utvecklar sina egna suveräna digitala valutor, har Förenta staterna förblivit ganska tyst om några solida planer.

Tack vare ekonomisk instabilitet har Iran och Venezuela till och med tagit ett steg längre genom att utforska strategisk bitcoin-gruvdrift. I senaste avsnittet från Keizer Report Show, hävdade Max Keizer att Iran för närvarande kontrollerar 3% av den globala bitrashashfrekvensen medan Venezuela är på god väg att samla in 3-5% kontroll.

Det är bara en tidsfråga innan USA inser att det har gått långsamt med bitcoin-spelet och så småningom ansluter sig till BTC-gruvutrymmet. Det som kommer att följa är ett hash-rate-krig som kommer att leda till en ökning av myntets säkerhet och en ansiktssmältande tjur-rally till $ 400,000- $ 500,000-intervallet.

”Iran har redan fått 3% av den globala hashgraden, så nu tror jag att Venezuela kommer att få 3-5% ganska snabbt. Och då kommer Amerika på något tillfälle att säga, “Vi måste gå in i det 21-talets rymdlopp för gruvbrytning av Bitcoin”, och sedan försöker de söka 20% av hashfrekvensen, och då ökar säkerheten dramatiskt, och priset går till $ 400.000, $ 500.000. ”

“Bitcoin är Mona Lisa från det 21: a århundradet”

Keizer talade också om hur viktigt ett verktyg bitcoin är för att kämpa för yttrandefriheten som regeringar världen över förnekar sina medborgare för närvarande. Med COVID-19-krisen trycker regeringarna miljarder dollar ut ur luften för att förhindra djupare ekonomisk nedgång. Detta har bara hjälpt de stora företagen då medborgarna får ta itu med inflationen som troligen kommer att uppstå.

Enligt Keizer är bitcoin det enda troliga sättet att uppnå individuell suveränitet. Han kallade flaggskeppet cryptocurrency för Mona Lisa på 2000-talet där “Det är självmedvetet, det observerar oss genom de kvantmekaniska aspekterna av tekniken och det kanaliserar Guds ögon.”

Keizer förklarade ytterligare:

“Så det här är Gud som tittar på oss genom protokollet och försöker ta reda på,” Hur fixar vi denna mänskliga art eftersom de har gått långt ifrån banan på grund av centralbank? “


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here