AnnonsTC

& nbsp

& nbsp

Bitcoin föll nästan 10% under denna förra veckan, betokening början av den andra gruvkapulation hittills i år (den första var i mars under svart torsdag) och den tredje under de senaste nio månaderna, enligt data tillhandahålls av marknadsundersökare och digital tillgångschef Charles Edwards.

Bitcoin upplevde sin värsta vecka sedan den senaste massa prisnedgången, då alla marknader kastades in i ett blodbad, vilket orsakade förluster för flera miljoner dollar för många investerare i inte bara världen av kryptovaluta utan också på de traditionella marknaderna.

Enligt Charles Edwards kommer denna kapitulation att vara nästan identisk med den som inträffade i tidigare Halvings under 2012 och 2016 ”Allt inom 21 dagar efter halveringen”.

Årets första gruvkapitalisering.

”Den största nedgången sedan dessa händelser:

-2012: 1,8%

-2016: 13,8%

Tävlingarna från Hash Ribbon Buy var nästan vertikala. ”

Charles förklarade hur 2020 skulle vara ett av de mest utmanande åren för Bitcoin, eftersom det några dagar efter att ha börjat halveringen redan har registrerat ett fall på -26% i den vecko Hash-räntan.

Början av det andra gruvkapitlet.

Bitcoin började kasta förra veckan efter 50 BTC ryktes att vara förknippade med Satoshi Nakamoto flyttades, detta orsakade en uppståndelse i cryptocururrency-världen, vilket inducerade jätteförsäljning av BTC eftersom många spekulerade massiva försäljningar av Nakamoto skulle påverka Bitcoin-priserna.

Med denna minskning på 5% på mindre än 24 timmar kan BTC vara i mitten av en björntrend då nerverna tar över från investerare och gruvarbetare som behöver kapitulera för att betala för sin utrustning och uppgradera sina maskiner för att stanna kvar i spelet.

Till och med Charles Edwards kan hittills inte säga säkert hur länge prisfallet i Bitcoin kommer att pågå, men han räknar med att det kommer att vara cirka tre veckor.

För närvarande har kryptoentusiaster ett öga på Bitcoin för om det faller under stödet på 8 000 dollar kommer inget att hindra det från att gå till $ 7 000 på ett ögonblick, som vissa vitsord redan har kommenterade.


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here