Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

De flesta av de användare som köper Bitcoin på Coinbase slutar byta till en alternativ valuta, särskilt när BTC startar en “bull run”, enligt en Coinbase-rapport.

Användare handlar med BTC för Altcoins som vill öka vinsten

Enligt Coinbase kan detta bero på att handlare känner sig säkra på sina investeringar i Bitcoin och letar efter högre avkastning genom att arbeta med altcoins, som lockar handlare för deras mycket högre volatilitet och större risk / belöningsförhållande.

”(Det finns) en trend där tjurmarknaderna visar ökande dragkraft bland alternativa tillgångar … När människor känner sig bra med sina initiala kryptoinvesteringar (in i Bitcoin), grenar de sig ut för att hitta andra möjliga kategoriska vinnare (vilket framgår av tjurkörningen 2017). Det konverserade är också möjligt, eftersom priserna sjunker och rädsla greppar marknaden (2018-2019) “

Bitcoin förlorade mycket av sin dominans 2017 efter ICO-boom, men det kunde återhämta det under 2018-2019.

Coinbase ökade handeln med altcoin efter att den utvidgade sin lista över stödda tillgångar med inklusive många nya symboler under den berömda alt-säsongen. Detta är särskilt viktigt eftersom Coinbase tidigare var känt för sitt begränsade antal stödda tillgångar.

”Denna trend dök upp första gången 2017 och är nu tydlig i stora spikar. Särskilt i slutet av 2019 (med Tezos, Chainlink, BAT, 0x och Stellar) och igen i början av 2020 (drivs av Ethereum, Tezos och Chainlink). ” Coinbase sa.

Bitcoin förblir ledande inom marknadsöverskridande och det är den första kontakten för nya användare med världen av kryptokurser, så Bitcoin kommer att förbli som nummer ett i kryptoutrymme under en lång tid framöver, så länge den fortsätter att fungera som en länk mellan altcoins och fiatvärlden.

Det verkar dock som om Bitcoin återvinner förtroendet för de nya – och gamla – investerarna. Token har återhämtat sig från bottenzonen på nästan 4 000 USD när den följde de traditionella marknaderna under den ökända “Black Friday”. Detta har stelnat sin status som en legitim värdeförvaring och en stor handelstillgång, som har beskrivits som ännu mer lönsamt än guld av många handlare och experter från hela världen.

Igår nådde Bitcoin 9 940 dollar på sin topp, vilket korrigerade till 9 700 $ det pris det håller för närvarande medan det försöker bryta barriären på 10 000 dollar det verkar vara förankrat i sina priser sedan april.

Det är också värt att nämna att antalet unika adresser (ett tecken på verkligt antagande) systematiskt har ökat under de senaste tre månaderna, så kanske BTC-användare ser det mer som ett substitut för pengar istället för bara en tillgång att spekulera med .


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here