Annons1xbit

& nbsp

& nbsp

Santiment, ett kryptodataflöde för handlare och investerare har släppt en artikel med titeln “Bold Predictions” där den ligger diskuteras chanserna för Bitcoin att bryta 10 000 $ och ett fåtal andra toppmynt.

Enligt uppgifter från santiment förblir antalet Bitcoin-aktiva adresser plant medan den tokenålders konsumerade metriken inte heller gör mycket.

Det verkar emellertid som att Bitcoins känsla sjunker och blir ganska negativt men Santiment säger att detta är bra för köpare.

Bearish Bitcoin-känslor återvänder även med PayPal-integrations rykten
Via Santiment

”Denna negativitet kan i allmänhet uppfattas som ett bra tecken för haussehandlare där ute, och när den kryper mot en medelavvikelse nära -1 är detta i allmänhet ett berättande tecken på en köpmöjlighet.

Det totala betyget för Bitcoin är 5,8 vilket är något hausseartat.

De flesta av de andra analyserade mynten var också runt detta betyg och det är inte en överraskning med tanke på att Bitcoin och andra har handlat sidled i månader.

Kommer PayPal att öka Bitcoin-priset?

Medan långsiktiga grundläggande mätvärden alltid är viktiga, ryktas det nyligen om PayPal-stödjande krypto gör rubriker. Trots att det bara är ett rykte, har tre oberoende källor bekräftat det redan, PayPal har cirka 350 miljoner aktiva användare dagligen och integrationen av cryptocurrencies skulle vara enorm.

Medan många kritiserar möjligheten och säger att PayPal är centraliserat, skulle det fortfarande vara en fantastisk möjlighet för den genomsnittliga personen att komma in i krypto. Det är inte en hemlighet att det inte är så enkelt att köpa eller sälja cryptocurrencies och kan vara kostsamt. PayPal kan tillhandahålla den enklaste lösningen och få massivt antagande till kryptobranschen.

Samtidigt skulle PayPal enkelt kunna skapa sin egen cryptocurrency men skulle fortfarande troligtvis stödja Bitcoin och några andra toppmynt.

“Efter Square stora framgång med Bitcoin-handel på deras P2P-betalningsapp CashApp var det oundvikliga företag som Venmo och PayPal att följa efter,” sa Guy Hirsch, USA: s verkställande direktör för den globala kryptohandelsplattformen eToro, berättade Observer, ett populärt nyhetsutbud .


Få dagliga krypto-nyheter på Facebook | Twitter | Telegram | Instagram


VARNING Läs mer

De åsikter som uttrycks i artikeln är helt och hållet författarnas och representerar inte de från och inte borde tillskrivas ZyCrypto. Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de tillgängliga kryptokurserna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here