Diskussioner om avlägsna jobb har ökat kraftigt, allt tack vare coronavirus-pandemin. Nya undersökningar som gjorts på avlägsna jobb visar att de flesta människor, upp till 75% av de svarande, föredrar fjärrjobb framför andra typer av jobb. Fördelarna med fjärrjobb är obestridliga. Arbetsgivare omfattar denna stil eftersom det minskar anställdskostnaderna och driftskostnaderna.

En annan fördel med fjärrjobb ökas produktivitet eftersom anställda tenderar att arbeta när det är mest bekvämt för dem, utan distraktioner. Ännu viktigare är att COVID-19-pandemin har visat att avlägsna jobb förhindrar arbetsrisker och andra arbetsrelaterade faror.

Följaktligen har sökningen efter alternativ för fjärrjobb ökat avsevärt. I det här inlägget kommer vi att prata om bästa fjärrjobb och andra konventionella jobb som nu har fjärrerbjudanden.

De tidigast erkända fjärrjobberna är IKT-jobb (Information and Communication Technology). De bästa IKT-jobben inkluderar programvara och mobilapputvecklare, programvaruingenjör, IT-chef, datasystemanalytiker och nätverksarkitekt, IT-administratörer, datavetare och ingenjörer, webbdesigners, grafikdesigners, etc. Dessa jobb kräver en kandidatexamen eller erkänd expertutbildning . En fängslande sak med högsta IKT-jobb är att de utan tvekan är de mest bankbara fjärrjobb.

Den mest tillgängliga källan till avlägsna jobb är frilansande webbplatser. Det är plattformar som förbinder skickliga individer och byråer som erbjuder specifika tjänster (däri betraktade som säljare) till individer och byråer (köpare) som vill hyra dem för dessa tjänster. De mest populära plattformarna är Fiverr, Upwork, PeoplePerHour och så vidare. De bästa IKT-jobben trivs bra på dessa plattformar. Webbplatserna tillhandahåller en sluten stor talangsmarknad för köpare för att få sina projekt expertiskt gjort. En annan slående fördel är att de rymmer alla typer av jobb som kan göras på distans. Den typ av arbete som erbjuds på dessa plattformar är nästan outtömlig.

De bästa jobberbjudandena på frilans webbplatser inkluderar;

· Sökmotormarknadsföring och sökmotoroptimering (SEM / SEO) – Det handlar om att tillhandahålla webbplatsinnehåll som kommer att rankas bättre på sökmotorerna och göra sökmotorannonser.

· Utveckling av programvara och mobilappar

· Grafisk design, särskilt design av logotyper, reklamblad, vykort, etc.

· Animation

· Google och dataanalys- Registrering, bedömning och tolkning av data

· Marknadsföring online – Sociala medier, YouTube, Google AdMob och gör vidare.

· Videoredigering och videografi– Videoredigering med Adobes programvara. Produktvideografi kan kräva att produkten skickas till frilansarens plats

· Innehåll och kreativt skrivande

· Lead generation- inbegriper generering av leads som potentiellt driver mer försäljning eller kundbetalning

· Copywriting En speciell typ av skrivning för webbsidor

· Social media manager och virtuell assistent

De senaste diskussionerna kring avlägsna jobb har ökat sådana överväganden bland konventionella jobb. Många arbetsgivare och anställda granskar nu arbetsbeskrivningar och bestämmer i vilken utsträckning de kan springa på distans. Alla verkar ha rot i den nya utvecklingen på grund av fördelarna med avlägsna jobb. Exempel på konventionella jobb som går bra i den avlägsna terrängen är;

· Handledning / undervisning

· Bokföring jobb

· Psykiatri

· Aktuarie

· Advokat

· Personlig assistent

· Verksamhetschef

· Projekt eller produktchef

· Produktion konstnär

Avlägsna jobbannonser är finns på toppjobbwebbplatser över hela världen. Fler jobbspecialiteter listas för rekryteringsställen varje dag. Detta är inte förvånande eftersom fördelarna med fjärrjobb inte kan förbises, särskilt i dessa tider. Det finns gott hopp om den avlägsna relevansen för avlägsna jobb utöver den pågående pandemin.

LÄS MER

Påverkan av COVID-19 på kryptokurser

Stora altcoins och deras unika egenskaper

Framgångshistorier för cryptocurrency handlare

Hur man blir en bra cryptocurrency handlare

Den digitala valutans dominans och dess effekter

Forex vs cryptocurrency trading; skillnader och likheter

Hur du förbereder dina kryptoinvesteringar när du skickar in skatter

Hur Cryptocurrency ändrar det finansiella landskapet

Sätt att välja rätt cryptocurrency att investera i?

Hur du låser upp LG G4

Fördelar och nackdelar med att investera i CryptocurrencySource link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here